Reunió amb el Delegat a Lleida de l’Agència Tributària per tractar la problemàtica de les activitats en pavellons municipals

El passat dimecres 20 de novembre, representants de la Federació Provincial d’Hostaleria de Lleida i de l’Associació Provincial d’Empresaris de Sales de Festa i Discoteques de Lleida, es van reunir a Lleida amb el Sr. David Bonet, Delegat a Lleida de l’Agència Tributària i membres del Cos d’Inspecció i Gestió de d’Hisenda.

En aquesta reunió es va tractar, des del punt de vista fiscal i tributari, la problemàtica de les activitats extraordinàries (concerts musicals, actuacions de DJ, etc.) celebrades en Pavellons Municipals durant aquest any en diferents poblacions de la província de Lleida, i com afecten aquest tipus d’actes en el nostre sector.

Així mateix, es van exposar les accions dutes a terme per l’Associació d’Empresaris de Sales de Festa i Discoteques de Lleida, contra aquests tipus d’activitats; davant el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, en les quals exigim el compliment íntegre de la normativa vigent en matèria d’espectables públics i activitats recreatives.

Com ja us vam informar fa uns dies, el Departament d’Interior de la Generalitat té previst fer un canvi normatiu en els requisits per poder celebrar aquestes activitats extraordinàries en Pavellons i altres equipaments municipals.

fotohisendared

En representació del sector empresarial, van assistir a la reunió, Sr. Ramon Franquesa, President de l’Associació de Discoteques de Lleida, el Sr. Ramon Solsona, Secretari General de la Federació d’Hostaleria de Lleida, el Sr. Xavier Portolés, assessor jurídic de la Federació, la Sra. Maria Teresa Serrano, assessora fiscal de la Federació.