Reserva’t els dies 23 i 24 d’octubre per assistir al II Fòrum ENS

Els propers 23 i 24 d’octubre se celebrarà a Deltebre el II Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Catalunya, la trobada biennal de referència dels professionals de l’ecoturisme a Catalunya, impulsada per la Generalitat de Catalunya a través de la seva Taula d’Ecoturisme.

La temàtica d’aquesta edició 2019 serà “Ecoturisme tot l’any”, que  permetrà conèixer iniciatives i estratègies per fer vius els territoris i les empreses orientades a l’ecoturisme al llarg de les quatre estacions de l’any. Es debatrà com millorar la desestacionalització per generar ocupació més enllà de la temporada alta; com posar en valor la natura, afavorir la seva descongestió i optimitzar els equipaments; la creació de productes diferenciats per temporada, i com fer una promoció segregada per estacions. Tot un repte per al sector que, de ben segur, serà del teu interès

Si vols pots reservar-te ja aquestes dates per compartir, debatre, aprendre i gaudir al Delta del Ebre.

T’anirem informant puntualment de quan i com inscriure’t així com de la resta de detalls sobre aquest esdeveniment, punt de trobada de l’ecoturisme.

Font. Generalitat de Catalunya