Reserva’t el dilluns 11 de març: la GRAN FESTA DE LA GASTRONOMIA DE LLEIDA

La gastronomia defineix els pobles, i Hostaleria de Lleida ho sap bé. I per això ja fa 30 anys que va iniciar el Concurs de Joves Cuiners “Àngel Moncusí”. I quina millor excusa per celebrar-ho que gaudint-ho tot el dia.

A la tarda, a partir de les 16.00 podràs assistir a la presentació dels plats dels participants d’ aquest emocionant concurs, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, a la Caparrella. Podràs acompanyar-los, veure els plats presentats, la defensa que cada concursant en fa dels mateixos i les preguntes dels jurats. En rigorós directe!.

A les 17:30 tindrà lloc pels socis d’Hostaleria de Lleida l’Assemblea General Ordinària de l’entitat al Serveis Territorials d’Esports a l’Av. del Segre, 7 Baixos.

I al vespre, a les 20.30, t’esperem a LA GRAN FESTA DE LA GASTRONOMIA, a la Llotja de Lleida, Av. de Tortosa, 6 de Lleida, on plegats podrem gaudir d’un genial sopar dempeus de 18 tapes, elaborat per les Associacions gastronòmiques de Lleida i per l’Escola d’ Hoteleria i Turisme, acompanyat de bona beguda i bona companyia. Lo Pau de Ponts i el DJ Manel López ens acabaran de fer una vetllada divertida després de saber quins han estat els guanyadors del concurs.

Així doncs, ja estàs tardant, aquí tens l’enllaç per adquirit les teves entrades

Eventbrite - Sopar Gran Festa de la Gastronomia de Lleida

Important: si utilitzes el pàrquing de la Llotja, caldrà que validis el tiquet al mateix Hall  per poder gaudir del preu tancat de 4€.