Reivindicació del territori del túnel de la Bonaigua

Aquesta notícia coincideix amb la presentació dels pressupostos de la Generalitat, amb un augment del 77 % de les inversions a Lleida, respecte als últims aprovats el 2017. Suposa una xifra de 110 milions, que no és molt significativa, però sembla que la tendència i sensibilitat canviant. A veure què s’acaba aprovant, i si ho podem mantenir amb el temps i intentar compensar el desgravi inversor i sobretot recuperar el cost d’oportunitat, a veure si som a temps de revertir la situació demogràfica de les nostres comarques. Per tenir una referència, i atenent a la realitat de les últimes obres similars a Catalunya, el túnel podria costar uns, 400 milions, que s’haurien de preveure amb uns quants anys.


Minut 10:30 a l’11:10

Us adjuntem l’informe Fem Lleida, elaborat per Pimec Lleida, del qual formem part, en el que també es demana inversions al territori, entre elles, el túnel.

És hora que fem tots pinya en la mateixa direcció per intentar compensar les inversions al nostre territori, amb la finalitat de mantenir la població al territori, no perdeu cap oportunitat per expressar aquesta necessitat i de treballar en aquesta línia.

Notícies relacionades
Reivindicació dels alcaldes del Pallars Sobirà pel Túnel de la Bonaigua
El Pallars Sobirà recupera la vella reivindicació perquè es construeixi el túnel de la Bonaigua
Informe Fem Lleida – Aspectes prioritaris per la competitivitat de les Pimes a Lleida

Presentació del manifest a favor de la construcció del túnel de la Bonaigua