Reducció dels tipus d’IVA en discoteques i balnearis

Amb data 28 de juny de 2017 s´aprova la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat per al 2017, que entrarà en vigor el dia 29/6/2017. Reducció dels tipus d’IVA :

Es modifica l’article 91 de la Llei d’IVA deixant tots els serveis d´hostaleria i accessoris anomenats SERVEIS MIXTES al 10%.

“Tributaran al tipus reduït del 10% els serveis d`hostaleria, campaments i balneari, els de restaurants, i en general , el subministrament de menjars i begudes per a consumir en el acte, inclús si es confeccionen previ encàrrec del destinatari”

QUEDEN INCLOSOS AL TIPUS REDUÏT: els serveis mixtes d’hostaleria, espectacles, discoteques, sales de festa , barbacoes i altres anàlegs.

Així com:
“L’entrada a biblioteques, arxius i centres de documentació, museus, galeries d’art, pinacoteques, teatres, circs, concerts i altres espectacles culturals en viu”

Per tant, a partir del 29 de juny de 2017, les entrades a les discoteques, copes que s´hi serveixin, entrades de concerts i espectacles culturals, així com els serveis mixtes de balneari, i altres activitats gestionades pels hotels, tributaran al 10%.

És una excelent notícia que potser arriba tard. S’ha publicat avui mateix amb la Llei de pressupostos i que us ampliarem més detalladament en breu.

Notícia relacionada
El Govern abaixa l’IVA a les discoteques i sales de festa: Eliminació de les excepcions en l’IVA reduït d’hostaleria