Recordatori: Les empreses i els establiments turístics ha de fer constar el número d’inscripció en el registre de turisme de catalunya en tota mena de publicitat que s’anunciï

Us volem recordar novament en aquest Butlletí de noticies, per la seva importància, el contingut de l’art. 73.5 de la Llei de Turisme de Catalunya, que diu: “El número d’inscripció en el Registre de Turisme de Catalunya de les empreses i els establiments turístics ha de constar en tota mena de publicitat que els anunciï.”

Cal recordar que la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, ens va comunicar que
Aquesta mesura legislativa ha estat impulsada per tal que les administracions públiques disposin d’una eina que augmenti l’efectivitat en la persecució de l’oferta il·legal d’allotjament turístic a Catalunya, específicament, en l’àmbit dels habitatges d’ús turístic i els establiments d’apartaments turístics.”

Estan afectats per aquesta normativa totes les empreses dedicades a l’allotjament turístic (hotels, hostals i pensions, apartaments turístics, càmpings, establiments de turisme rural), però aquesta va ser una mesura legislativa específicament pensada per fixar noves condicions de publicitat pels habitatges d’ús turístic i pels apartaments turístics, augmentant l’efectivitat en la persecució de l’oferta il·legal d’allotjament turístic a Catalunya.

Així doncs, recordeu que és obligatori indicar, tant a la vostra web com a tota mena de publicitat que anunciï el vostre establiment, el número d’inscripció en el Registre de Turisme de Catalunya.

Si teniu qualsevol dubte, us podeu adreçar al Servei Jurídic (Sr. Javier Portolés. Tel.: 973.24.88.58. E-mail: jportoles@hostaler.org )

bannerTraspassosLloguers