Recordatori: Ampliació de l’horari de tancament fins al 15 de setembre

Us recordem que fins al 15 de setembre, s’amplia l’horari de tancament habitual dels nostres locals, entre 30 i 45 minuts, totes les nits de la setmana.

Aquesta possibilitat és conseqüència de l’ampliació horària automàtica, des de l’1 de juny i fins al 15 de setembre, que conté l’Ordre d’Horaris de l’any 2011, aprovada pel Conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

A continuació us indiquem quins són els horaris de tancament fins al 15 de setembre, per a tots els establiments:

També us facilitem la normativa d’horaris vigent.

HORARI DE LES TERRASSES I VETLLADORS.

L’article 11 de l’Ordre d’Horaris de la Generalitat estableix que “L’horari de les terrasses i vetlladors és el mateix de l’espectacle públic o activitat recreativa, llevat que s’estableixi en les respectives ordenances municipals un horari més restrictiu”.

Per tant, per saber l’horari de la vostra terrassa haureu de mirar si l’ordenança municipal de l’Ajuntament, contempla un horari més restrictiu.

Per exemple, a la ciutat de Lleida, recentment l’Ajuntament de Lleida ha ampliat l’horari de tancament de les terrasses de la següent forma:

Així mateix, a la ciutat de Lleida, des de l’11/05/2020 al 29/09/2020, l’horari de tancament de les terrasses els divendres, dissabtes i vigílies de festius continuarà sent el mateix, a les 2:00 hores.

Des del 30/09/2020 al 31/12/2020, l’horari de tancament de les terrasses a la ciutat de Lleida tornarà a ser l’habitual, que és el següent:

Per qualsevol dubte, podeu consultar a HOSTALERIA DE LLEIDA (Tel. 973.24.88.58. E-mail: federacio@hostaler.org )