Rècord de pernoctacions als càmpings el 2017

Ahir es van fer públiques les dades de l’INE provisionals 2017. Són dades espectaculars pels càmpings. Hem aconseguit superar rècord de pernoctacions, del 2004, amb 681.561 pernoctacions, hem aconseguit superar les pernoctacions de nacionals a Osca, i estem doblant el creixement amb un 16% d’increment total. Encara tenim el repte i alhora l’oportunitat, de continuar incrementant les pernoctacions dels estrangers, que tot i que també estem en les nostres xifres rècord de pernoctacions, encara estem lluny d’Osca. MOLTES Felicitats als càmpings per la vostra gestió.

Amb global, hotels i càmpings, no tenim xifres tan espectaculars, però són molt bones, ens quedem 0’6 punts per sota de la mitja nacional, superem la catalana  i Osca amb dos punts. Tot i que no superem el rècord de pernoctacions globals del 2004, estem molt propers, i tornem a superar el rècord de pernoctacions d’estrangers per segon any consecutiu, però Osca gairebé ens duplica en aquest apartat amb valor absolut.

Adjuntem estadístiques, i article d’avui a la Mañana, informat per la Diputació, on podem destacar la davallada del turisme rural en el mateix període.

Pel que fa a les despeses per turista no tenim els desglòs de Lleida, però a nivell nacional ha hagut un augment d’un 12% i a Catalunya un 9’7%.

Notícia relacionada
La demarcació de Lleida bat el rècord històric de visitants de 2017 amb 1.188.712 turistes
Dades Ine Ocupació 2017