Què s’ està cuinant a Lleida??? Un mes de maig molt i molt gastronòmic

El dimecres dia 08 de maig a les 13.30 s’ ha fet la presentació a premsa de la nova campanya del Vermut i el Menú de la Festa Major . Aquest cop acollits pel Bàmbola a l’Avinguda Dr. Fleming número 5

Pensant en el bon temps i en la quantitat de coses que es poden fer aquest mes de maig, us proposem una sèrie d’ activitats gastronòmiques per gaudir amb tota la família. Podem començar la Festa Major fent el Vermut a qualsevol dels establiments que teniu en el llistat els dies 9, 10, 11 i 12. Per saber que ofereix cada establiment posem a disposició la pàgina www.movimenth.com i d’ aquesta manera podreu visualitzar el que podeu menjar i prendre la decisió amb la màxima informació. Després del Vermut arriba l’ hora de dinar: també per aquest àpat podeu gaudir dels establiments que ofereixen el Menú de la Festa Major, amb plats tradicionals i ofertes ben variades a preus molt interessants.

També aquest dies es podrà gaudir als Camps Elisis de La Nit de Lleida amb el Backstage: els seus membres Pentagrama, O’ Sulivans, Fissure, Legend, Pub 33, Maracas, Nuba, Wonder, Cotton, Larida, Manolita oferiran concerts el dijous 9 a les 22.00 al Pavelló nº 3, el divendres a la zona ramaderia a partir de les 23.00 i el dissabte també a partir de les 23.00h.

Hostaleria de Lleida i els seus establiments associats volem d’ aquesta manera compartir la Festa Major amb autòctons i visitants oferint el millor a bon preu! Que ningú es quedi a casa: es moment de carrer!!!

combinatvermutmenubackstage

TA-VERMUT-def1 TA-VERMUT-def2