Prorrogades 15 dies més les restriccions sanitàries a 19 municipis de la Noguera

El DOGC del dijous 1/10/2020 publica la Resolució SLT/2394/2020, de 30 de setembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19 a determinats municipis de la comarca de la Noguera.

Recordem que els 19 municipis de la Noguera afectats per aquesta resolució que entra en vigor el 1/10/2020 i té una vigència de 15 dies, són els següents:

Àger, Albesa, Algerri, Avellanes i Santa Linya, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Ivars de Noguera, Menàrguens, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, la Sentiu de Sió, Térmens, Torrelameu i Vallfogona de Balaguer.

Per a les activitats d’hostaleria i restauració d’aquests 19 municipis de la Noguera, continuen les restriccions següents:

8. Activitats d’hoteleria i restauració.

En els establiments d’hostaleria i restauració el consum s’ha de realitzar sempre a la taula.

A l’interior, l’aforament es limita al 50% de l’autoritzat i s’ha de garantir una distància mínima entre taules o agrupacions de taules d’1,5 metres. A les terrasses es limita la capacitat d’ocupació de l’espai autoritzat al 50% i s’ha de garantir una distància de 2 metres entre taules o grups de taules.

L’horari de tancament d’aquests establiments és a la 1:00 hores com a màxim, sense que es puguin admetre nous clients a partir de les 00:00 hores.

En els establiments hotelers, l’aforament dels espais comuns es limita al 50% de l’aforament autoritzat.

Els establiments d’hoteleria i restauració han de disposar, en llocs visibles, de cartells indicatius de l’aforament autoritzat dels espais interiors i de la capacitat d’ocupació màxima de les terrasses i de la seva limitació al 50%.

Sempre que sigui possible, s’han d’utilitzar preferiblement el servei a domicili i les comandes per emportar.”

Recordeu també que des del passat 26/09/2020, a tot Catalunya, en els establiments d’hostaleria i restauració es limita a 6 el nombre de persones que poden ocupar una taula, tant en espais interiors com en terrasses.

Si teniu qualsevol dubte, HOSTALERIA DE LLEIDA està a la vostra disposició (Tel. 973.24.88.58. E-mail: federacio@hostaler.org).