Proposta per un nou format de la Festa Major de maig a Lleida

La nova formació municipal ens ha fet saber que vol fer un nou plantejament de Festa Major els dies 8,9 i 10 de Maig. Li agradaria que la restauració de Lleida fes una proposta gastronòmica a l’entorn dels Camps Elisis, per celebrar la festa major durant aquest dies.

Hem de recordar que ja va fer un nou format de festa major de setembre, amb molta acceptació. Aquest any el divendres 8 de maig hi ha previst un concert amb el Grup Estopa.

Com sabeu, des de la nostra entitat ja hem intentat en diverses ocasions fer una proposta diferent, per oferir un entorn més professional a la festa major. El que hem aconseguit fitxar és la participació dels empresaris de la nit, amb Backstage, una UTE integrada per les empreses associades de Bars musicals i discoteques, associats, que volen participar en la programació de la festa major. Ja portem diverses edicions amb aquest format.

Ara tenim possibilitat de participar i proposar les activitats gastronòmiques.

Si teniu alguna proposta, feu-nos-ho saber, abans de  dia 20 de gener que tenim una reunió amb l’Ajuntament  al correu federacio@hostaler.org o bé trucant al 973 24 88 58.

Entre els que mostreu interès, podem fer una reunió per parlar-ne.