Projecte Moturisme Ara Lleida, inscripció a la formació dels serveis complementaris

Dins els projectes de promoció que enguany emprèn el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, us comuniquem l’inici de les accions per a situar les nostres comarques dins el segment del turisme de moto, que anomenarem en endavant, “Moturisme Ara Lleida”.

Aquest producte s’ha determinat que és qualitativament interessant per al nostre territori i, per això, es realitzaran un seguit d’accions per tal de garantir la qualitat de l’oferta d’allotjaments i dels recursos turístics de les comarques de Lleida.

Desenvolupament del projecte

S’estableix un sistema que garantirà la qualitat de l’acolliment dels moturistes, mitjançant un segell, que marcarà el conjunt d’elements d’infraestructura i d’oferta que cal disposar.

Es realitzarà 1 sessió de formació per als serveis turístics complementaris (restaurants, equipaments culturals, etc) que ajudin a conèixer i preparar-los per acollir motoristes (veure document adjunt amb el pla de continguts del curs).

Data prevista: 6 de maig; durada 4 h (s’ha modificat la data, que inicialment estava prevista pel 21 d’abril) Posterior a les sessions de formació, es realitzarà una visita d’inspecció durant el mes de maig-juny, per tal de determinar el compliment dels criteris i constituir el primer grup de serveis turístics que s’inclouran en el projecte de Moturisme Ara Lleida i que es beneficiaran de les accions específiques de promoció.

Cost inscripció

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida bonificarà el 100% de la quota d’inscripció al curs i un 50% del cost de l’acreditació. Els alumnes que s’hagin inscrit al curs de formació gaudiran, a més a més, d’una bonificació del 30%.

Així, el cost de participació és de:

  • Serveis turístics complementaris: 115€+IVA (quota inscripció: 35€ + quota acreditació: 80€) El cost final per a serveis turístics complementaris que facin el curs serà de 28 €+21%IVA

Beneficis del projecte:

  • Per als usuaris, que trobaran uns establiments que han pensat en satisfer les seves necessitats específiques, generant-se un efecte d’empatia de marca envers l’establiment i el territori.
  • Per als allotjaments i serveis complemantaris, que disposaran de les eines i els recursos per acollir un segment que augmenta tant quantitativament com qualitativa i que pot significar un apartat important del negoci.

Si voleu participar en el projecte, cal omplir el formulari i retornar-ho abans del dia 30 d’abril al correu nmulet@diputaciolleida.cat Les places del curs són limitades i s’atorgaran segon data d’inscripció als 50 primers serveis turístics complementaris que enviïn el formulari.

Aquest projecte s’emmarca en el programa global de millora de la competitivitat de l’oferta turística de Lleida anomenat “Compromís Ara Lleida 14/16” que l’any passat va endegar el Patronat de Turisme de la Diputació i del qual en tindreu més informació en breu.

Documents relacionats
Formulari Formació Moturisme Ara Lleida
Formulari Inscripció Moturisme Ara Lleida 2015