Programa Start-DMC-Tourism per emprenedors turístics

Us volem donar a conèixer el programa “Start-DMC-Tourism” que impulsa el Departament d’Empresa i Ocupació a través de l’Agència Catalana de Turisme, la Direcció General de Turisme i Catalunya Emprèn.

L’objectiu és estimular la creació i consolidació de DMC’s (Destination Management Companies) a Catalunya, amb l’objectiu d’incrementar l’oferta de productes turístics experiencials i la seva comercialització.

El programa està destinat a emprenedors, que tinguin un projecte en l’àmbit del disseny i la comercialització d’experiències turístiques diferents, i a empresaris actius, especialment del sector de la intermediació turística, que vulguin reorientar la seva activitat cap aquest entorn de gestió de les experiències turístiques.

Els 10 projectes seleccionats s’integraran gratuïtament al Pla Embarca del programa “Start-Up Catalunya”, valorat en 6.000€ per empresa, pensat per a empreses que necessiten reformular-se, endreçar-se i/o professionalitzar-se. Les empreses seleccionades definiran uns objectius quantitatius i qualitatius de creixement, escolliran un tutor (empresari que ha fet créixer la seva empresa amb èxit que els acompanyarà i aconsellarà durant 40 hores), obtindran les eines necessàries per executar el pla de creixement, tindran contacte amb mentors, empresaris de recorregut i en posicions directives, faran xarxa de contactes i networking i rebran suport necessari per a l’obtenció de finançament per tal d’abordar aquest creixement.

Si voleu presentar el vostre projecte al programa “Start-DMC-Tourism”, cal que envieu la vostra sol·licitud abans del 25 de març a startdmctourism@gencat.cat

Podeu trobar més informació sobre el programa en el web http://www.act.cat/start-dmc/