Primer edifici plurifamiliar amb certificació energètica A a Lleida

La promotora Arquitectura i Confort Ilerda, S.L., està entregant els primers pisos del primer edifici que compleix amb els requisits que exigeix la certificació energètica A, a Tàrrega.

S’adjunta la informació d’alguns aspectes tècnics de l’edifici

Convé destacar per la innovació; els aïllaments per aconseguir una estanquitat total, les façanes ventilades i el sistema de climatització i aigua sanitària calenta. Però també amb altres detalls com els micro tancaments en els tancaments d’alumini entre altres.

L’hoteleria i els càmpings estan molt lligats a la construcció, constantment estem fent millores, ampliacions, remodelacions…. per això pensem que és important estar al dia de com s’estan començant a fer les construccions al nostre entorn.

Sabeu el gran valor que suposa pels nostres clients el respecte al medi ambient, amb aquest tipus de construcció el que estem donant és  més valor afegit al nostre producte, a més el client guanya confort, tant pel clima com pel so, ja que l’aïllament també ens protegeix dels sons exteriors. Cal no oblidar que amb la reducció de costos del clima els més beneficiats en l’apartat econòmic som nosaltres mateixos.

 

Documentació Relacionada
Característiques tècniques de l’edifici