Presumpta estafa amb targes de crèdit als hotels

La Policia Nacional ens informa sobre un presumpte delicte d’estafa en hotels, que posem en el vostre coneixement, utilitzant per a això targetes de crèdit:

La presumpta estafa consisteix en què, sota la denominació de Friends of Jesus World Mission, amb seu a Ghana, remeten a un establiment hoteler un correu electrònic interessant-se en la disponibilitat i pressupost d’una estada d’entre 10 i 13 dies per 10 persones. Després de la contestació de l’hotel, afirmen estar d’acord amb el pressupost i faciliten el nombre de dues targetes de crèdit per formalitzar la reserva pagant la seva totalitat. Si l’hotel els comunica que només cal abonar la meitat, insisteixen que cobrin el total de l’estada.

Després d’esperar un termini d’al voltant d’una setmana, remeten nou correu a l’hotel comunicat que una persona propera ha mort i sol·liciten l’anul·lació de la reserva així com la devolució de l’import a un compte bancari que facilitaran en un nou correu electrònic.

La policia ens prega que informem a tots els establiments hotelers associats d’aquests fets, ja que tenen coneixement que estan operant en més llocs, amb el prec que si detecten un comportament similar a l’esmentat, es posin en contacte amb la Comissaria de Districte Oest , de Màlaga, al telèfon 952.04.62.34 i ho comuniquin immediatament, o mitjançant el correu jtoribio0001@policia.es.

Document relacionat
Ofici enviat per la Policia Nacional