Presentació a Lleida del III congrés de Cuina de Catalunya

Aquesta setmana s’ha presentat a Lleida el III congrés català de cuina. S’ha explicat la seva programació i l’intenció que sigui molt participatiu.

La principal novetat és que en aquesta edició l’organització del congrés ve de la mà de les diferents universitats de Catalunya, a Lleida de la UdL.

Durant aquest any, i el primer semestre del següent, primer es faran diferents accions encaminades a la recerca de propostes de treball, s’organitzaran debats a diferents nivells sobre les propostes per després presentar les conclusions en actes per les diferents demarcacions de Catalunya.

A l’acte de presentació d’ahir hi van participar, la Vicepresidenta de l’IEI i de la Diputació, Sra. Rosa Pujol, la professora d’ETSEA Immaculada Recasens, Pepa Aymamí, Directora de l’Institut Català de Cuina, i el professor de la UDL i Director de la demarcació de Lleida del III Congrés, Sr. Jordi Graell. La taula rodona amb el nom Cuina catalana; tradició i innovació, va estar integrada per Vidal Vidal conegut escriptor lleidatà, Pere Castells, químic que ha participat amb la Fundació Alicia i el Ferran Adrià, i Joan Pallarés, reconegut cuiner i empresari hostaler de Lleida.