Presentació de l’Estudi de la Restauració a Catalunya-Hàbits de comportament i tendències

El proper dijous, 12 d’abril, tindrà lloc la presentació de l’Estudi de la Restauració a Catalunya-Hàbits de comportament i tendències, realitzat per la consultora Hamilton.

La presentació anirà a càrrec del director dels serveis territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a Lleida, Sr. Ramon Alturo, i es presentaran les principals conclusions de l’estudi.

La mostra analitza el comportament dels consumidors en base a diferents factors que intervenen en restauració, com ara les franges horàries de consum (esmorzar, dinar i sopar, entre setmana i cap de setmana); els motius d’elecció (relació qualitat-preu, menús, rapidesa, confiança en el servei); el format de l’establiment i tipus de cuina; el nivell de despesa o l’àmbit territorial, entre altres indicadors.

Les dades de la mostra s’han segmentat per generacions (generació X, boomers i Millenials), per tal d’obtenir el màxim de detall en els hàbits i comportament per edats. També s’examina amb detall els fenòmens take away i delivery, així com la influència de les noves tecnologies en l’oferta existent.

L’acte de presentació tindrà lloc el proper dijous, 12 d’abril, a les 10h, a la seu dels serveis territorials del Departament d’Empresa i Coneixement (Av. del Segre, 7, Altell. Edifici Terraferma), Lleida.

En cas que vulgue assistir ho teniu que fer adrecant un correu electrònic a apena@gencat.cat o bé truqueu al telèfon 973 72 79 85 (persona de contacte: Anna Pena).