Presentació del Tercer Congrés Català de la Cuina

Aquest passat dimecres es va presentar a Barcelona el Tercer Congrés Català de la Cuina amb l’objectiu de reforçar i consolidar la cuina catalana a nivell mundial, definir el mapa d’actors en la cuina i la gastronomia i impulsar una estratègia de pais.

L’acte va ser presentat per la Consellera de Presidència Elsa Artadi, que va senyalar que  aquest model ha de seguir sent competitiu, sostenible i que ha de reflectir  els valors i la història i que arribi totes les capes de la societat.

El proper 16 d’octubre s’iniciarà la primera de les activitata a Lleida amb la jornada “Cuina i Gastronomia: producte i turisme” que tindrà lloc a la Llotja de Lleida (Palau de Congressos) i que estarà coordinada per la Universitat de Lleida i una comissió territorial del Congrés. L’assistència és gratuita, però es tenen que fer les inscripcions a www.congrescuinalleida.udl.cat.

Notícia relacionada
Presentació a Lleida del III congrés de Cuina de Catalunya
III Congrés Català de la Cuina a la Llotja liderat per la Universitat de Lleida