Presentació del programa Fruita Sí! a Lleida

El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Antoni Mateu, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural, representat per Josep Maria Jiménez, i el Secretari General de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona, presentaran dijous el programa Fruita Sí!. Es tracta d’una iniciativa que promou l’oferta de fruita en els establiments de restauració de tot el país.

Tindrà lloc dijous 31 a la seu dels Serveis Territorials de Salut de Lleida

“Fruita Sí !” compta a més amb el suport del Departament d’Ensenyament, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i l’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya (AFRUCAT).
El programa forma part del Pla Interdepartamental de Salut Pública de Catalunya (PINSAP), un dels objectius del qual és augmentar el consum de fruita i verdura fresques entre la població per contribuir a augmentar l’esperança de vida en bona salut.

Lleida acollirà una prova pilot de la iniciativa, a la qual ja s’hi han sumat gairebé una vintena d’establiments.