Presentació de la III edició dera Mongetada a Lleida

El passat dimarts vint-i-u d’octubre va tenir lloc la presentació de la tercera edició d’ Era Mongetada al centre de producció de cervesa San Miguel a Lleida que organitza el Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran

L’acte, presidit pel Sr. Juan Antonio Serrano President del Gremi d’Ostalaria dera Val d’Aran, ha comptat amb la presencia de la Subdelegada del Govern Sra. Inma Manso, el Senador Sr. Francesc Boya, el Vicepresident de la Diputació Sr. Pau Perdices, el Regidor de la Paeria de Lleida Sr. Txema Alonso i els Regidors dels Ajuntaments del Naut Aran i Bossòst el Sr. Juan Manuel Paba i el Sr. Amador Marqués.

Presentacio Mongetada

També van assistir a l’acte representants de les diverses marques patrocinadores i col•laboradores de l’esdeveniment, així com representants del mon empresarial d’Aran, Lleida i província.

L’edició de 2014 transcorrerà entre dies 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre a la Val d’Aran i oferirà activitats per a tots els públics. L’objectiu és reivindicar la gastronomia, l’agricultura, la ramaderia i el patrimoni cultural de la Val d’Aran.

L’èxit assolit en les dues primeres edicions ha motivat que s’ampliés l’àrea geogràfica dera Mongetada, fet pel qual en la present edició es faran activitats entre les poblacions de Garòs i Bossòst. També s’ha ampliat el nombre de col•laboradors (ara ja sumen una cinquantena de bars i restaurants del Gremi d’Ostalaria dera Val d’Aran), i el nombre d’activitats.

Era Mongetada – 2014, comptarà amb la presència i el prestigi de dos xefs de renom internacional:

– Carles Tejedor, ex-xef del Via Venetto amb dues estrelles Michelin, propietari d’ Oilab i responsable de diferents projectes basats en la cuina de Vanguardia.

– Max Levy, propietari del Restaurant Okra de Pekín, millor restaurant nou de Pekín 2013 i millor restaurant Japonès 2014.

En aquesta edició remarcarem també novetats importants com el Sopar Solidari en benefici del Casal dels Infants i Soroptimist Val d’Aran, que es servirà a Garòs el divendres dia 31 d’Octubre; una trobada d’Instagramers #InstaEraMongetada i una Pedalada popular en Btt desde Salardú a Bossòst a càrrec de Pedales del Mundo. Aquestes darreres activitats es faran l’1 de Novembre.

Més informació a la web www.eramongetada.com