Porcpassió arriba a la seva 5à. edició oferint creacions culinàries basades en el porc com absolut protagonista durant tot el mes de novembre a Lleida

PORCPASSIÓ avança cap a la seva 5ª edició consecutiva a Lleida i província afermant la seva reivindicació per la cuina de les carns del porc com uns dels productes més autèntics i populars de la gastronomia lleidatana. Els 36 restaurants d’HOSTALERIA DE LLEIDA participants ofereixen un ampli ventall de plats apostant, durant tot el mes de novembre, per una cuina de proximitat, variada i assequible. Per primera vegada, en aquesta edició cada establiment decidirà lliurement els preus de la seva oferta. Secret ibèric brasejat amb formatge de cabra caramel·litzat i trio de confitures, Orella de porc, Garrinet cruixent amb curri de mango i llenties saltejades, Escudella, Peus de porc amb calamars i rossinyols, Ofegat de la Segarra o Carpaccio de presa de porc fumada amb tempura de verdures són només una mostra dels plats de PORCPASSIÓ 2016 llurs preus oscil·len entre els 5,30 € fins als 19,50 €.

36 RESTAURANTS PARTICIPEN EN AQUEST FESTIVAL GASTRONÒMIC AMB UNA GRAN VARIETAT DE PLATS

DE LA GRANJA AL PLAT. Per a la imatge d’aquesta edició, els cuiners participants s’han involucrat i han estat els protagonistes del cartell i la resta d’imatges de promoció de PORCPASSIÓ. S’han traslladat a una granja porcina lleidatana per mostrar la seva aposta decidida per un producte tan lleidatà com és el porc i convidar a tothom, lleidatans i visitants, a gaudir de la gastronomia de Lleida gràcies a la versatilitat de les delicioses carns del porc. Un producte que els permet jugar amb la creativitat i consolidar les receptes clàssiques.

Així mateix, PORCPASSIÓ promou la indústria de la carn del porc i reivindica tant el producte com els productors locals. És indubtable el valor de les carns del porc en la gastronomia actual. Igual que en edicions anteriors aquest festival gastronòmic compta amb la col·laboració de Interporc, Plusfresc així com amb el gremi de forners amb el seu PA PORC i la granja ramadera ALBESA.

fotosjustescaretes

A Lleida ciutat participen:

Aimia, Brasa d’Or, Cal Molí, Cal Nenet, Click Menú, Comba, Cràpula, El Bistrot (Hotel Zènit), El Celler del Roser, El Celleret del Segre, Gaudium, Genial, Ferreruela, It… Food&Drink, La Dolceta, La Huerta, L’Hortet, La Fonda del Nastasi, La Fusta, L’Antiquari Tapes, La Masia i NH Pirineos.

A altres localitats de la província:

Ambrosia (Rosselló), Cal Farré (Vallfogona de Balaguer), Cal Xirricló (Balaguer), Can Pere (Camarasa), Del Remei (El Castell del Remei), Fonda Farré (Baro), Hostal del Carme (Vilagrassa), Hostal Roma (Cubells), Jaumet (Torà), La Redolta (Florejacs), Les Avellanes (Os de Balaguer), Lo Ponts (Ponts), Pessets (Sort) i Restaurant 2007 (La Fuliola).

Us anirem informant de les novetats sobre la campanya a les xarxes socials de Moviment H i Hostaleria de Lleida. Pel que fa a la informació sobre els ofertes gastronòmiques la podeu consultar a: www.movimenth.com

Imprimir