Petició de recurs contenciós administratiu i de mesures cautelarísimes davant el TSJC

HOSTALERIA DE LLEIDA ha presentat aquest migdia davant la Sala del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) un recurs contenciós administratiu amb sol•licitud simultània de mesures cautelarísimes. L’objectiu de la Federació hostalera és aconseguir la immediata suspensió de la resolució de la Generalitat que obliga a tancar l’interior dels establiments d’hostaleria i restauració a la capital, Lleida, i 6 municipis del Baix Segre: Alcarràs, Soses, Seròs, Aitona, la Granja d’Escarp, i Torres de Segre. La demanda ha estat lliurada pel prestigiós despatx d’advocat Cuatrecasas amb l’ànim de que es revisin els criteris de tancament.

El sector hostaler lleidatà ha passat de la resignació a la indignació i per això, ha donat un pas endavant desprès de veure com es gestiona la crisi a Lleida, les actuacions amb retard i l’establiment de mesures que consideren molt estrictes i àmplies. Per a HOSTALERIA DE LLEIDA hi ha sistemes alternatius més precisos que no s’han valorat seriosament. Les conseqüències d’aquestes mesures tant estrictes de tancament dels establiments són pels hostalers, així com per a qualsevol altre sector, d’un impacte irreversible. No hi ha un programa consistent d’ajuts. El cert és que encara l’estan esperant.

Per tant, donada l’actual situació, per a HOSTALERIA DE LLEIDA la única via és la justícia. L’absència de diàleg i la no predisposició per anticipar-se als problemes que arribaran a curt i mig termini no els ha deixat una altra opció.