Persones amb capacitats diverses han participat a un curs de cuina quotidiana per a una alimentació saludable

Aquest curs de cuina per a persones amb síndrome de Down ha estat possible gràcies a la iniciativa de l’Associació Down Lleida, de l’Obra Social de “la Caixa” i Hostaleria de Lleida. Del 10 d’octubre al 12 de desembre, els participants han assolit les habilitats proposades en matèria de nutrició i cuina saludable, coneixements de la piràmide de l’alimentació i l’elaboració de receptes de cuina quotidiana.El curs ha estat a càrrec del xef i professor d’Hostaleria de Lleida, Marcos Salinas.

Durant 10 setmanes han cuinat a l’Aula de formació d’Hostaleria de Lleida essent una experiència molt positiva i animada

Els participants, que ja viuen de manera independent, han sortit reforçats en la seva confiança i han cuinat plats senzills alhora que han rebut consells sobre cuina d’aprofitament i indicacions sobre una correcta manipulació. Per a Hostaleria de Lleida, aquest curs de cuina suposa un pas més en el seu compromís amb la societat recolzant diferents causes socials que permetin millorar les possibilitats i oportunitats de tothom. Amb la seva alegria!!