Per 8è any consecutiu, celebrem la Festa Major amb el Vermut i el Menú més populars a 32 bars i restaurants

HOSTALERIA DE LLEIDA compta en aquesta edició amb 32 bars i restaurants de Lleida ciutat que oferiran molt més que un vermut o un menú. Es tracta d’una completa proposta gastronòmica festiva que vol arribar a tots els lleidatans i visitants durant la Festa Major. El vermut inclou una tapa i una beguda per només 3€ que es podrà demanar a qualsevol dels 18 establiments participants. Els menús típics de Festa Major s’ofereixen a 14 restaurants a un preu tancat de 20€ per adult i 8€ per infant. Una variada oferta de menús i vermuts tradicionals i creatius amb productes de temporada i propostes arrelades a les terres de ponent.

Del 5 a l’11 de maig, vermuts a 3€ i menús a 20€ per sortir a gaudir de la bona taula a un preus excepcionals

A www.movimenth.com així com a les xarxes socials, es troba en detall la informació sobre els bars i restaurants participants així como la seva oferta de vermut i menú.

Més enllà de les modes, quan la tradició esdevé modernitat.

Aquest és el vuitè any consecutiu que HOSTALERIA DE LLEIDA organitza el VERMUT I MENÚ DE FESTA MAJOR amb l’objectiu de recuperar una tradició de ritual festiu pensada per compartir amb la família i els amics, sortir de casa i tornar a gaudir de la gastronomia lleidatana com es feia abans.

Des d’HOSTALERIA DE LLEIDA, al igual que es fa amb altres propostes que organitza com PORCPASSIÓ o TASTA A LA FRESCA! es vol arribar al màxim de públic amb la creació d’iniciatives pròpies de qualitat i populars. A partir de plantejaments senzills i comptant, per suposat, amb la col·laboració i participació dels xefs i propietaris dels bars i restaurants de Lleida, es pretén dinamitzar el sector i arribar al màxim de consumidors.

Imprimir