Passa’ns les teves propostes d’aquests Nadals

Celebracions d’empresa, compromisos, dinars de Nadal i Reis, Menús de Cap d’Any, … . Les xarxes socials són indiscutiblement en aquest moment un dels canals més importants de cara a fer promoció dels productes de qualsevol empresa. És una forma econòmica de fer arribar d’una manera molt ràpida les ofertes del teu establiments, a demés de que el nom del teu establiment es fa visible i per tant el reforça com a marca.

Com ja saps des d’Hostaleria de Lleida, varem crear en aquesta línia la marca Moviment H amb l’ objectiu de posicionar-nos a xarxes i ser un canal més per fer d’altaveu de les vostres propostes. Actualment ja són gairebé 1.800 amics els que ens segueixen entre facebook i twitter. Volem que continuïn tenint la màxima informació de les propostes que establiments com el teu els ofereixen.

Són clients totalment direccionats a les propostes que els puguem oferir i els hi volem facilitar tota l’oferta disponible.

Si estàs interessat en que fem la màxima difusió de les teves ofertes per aquestes festes de Nadal i Cap d’Any, només cal que en les facis arribar per e-mail avanç del dia 13 de desembre a aula@hostaler.org per tal de poder planificar tota la publicitat i la difusió.

Aprofita doncs aquesta possibilitat que des d’ Hostaleria de Lleida t’ oferim sense cap cost afegit pel sol fet de ser soci.