Pareu compte, possible estafa energètica

Des de la nostra assessoria en temes d’energia RSConsultors ens han comunicat que últimament estan passant comercials de companyies elèctriques per tal de millorar la vostra factura de la llum. Inicialment tenim  constància només d’ENDESA però poden dir que són d’altres companyies.

Encara que els digueu que NO US INTERESA us demanen que els signeu en una tablet o bé en paper la seva visita per tal de poder justificar-ho davant de la companyia.

Sense saber-ho, automàticament el que esteu signant no és una verificació de visita, si no al contrari, UN CANVI DE COMPANYIA amb totes les seues repercusions que això pot comportar: penalització de la companyia actual per donar-vos de baixa abans de la finalització del contracte actual o penalització de ENDESA per voler donar de baixa aquest contracte que sense saber heu signat.

Estigueu atents ja que  les penalitzacions són fortes, oscil·len entre els 200€ i 1.000 € i en alguns casos fins i tot la quantitat pot ser més elevada.

Us recomanem que davant del més petit dubte NO SIGNEU RES

També us informem dels  preus mitjos de l’últim any de l’electricitat en el mercat indexat. És bo que els compareu amb els que esteu pagant en aquest moment per tenir una referència de la vostra situació tarifaria en relació al que s’hauria d’estar pagant.

TarifesEnergia2014600pxEn el cas que necessiteu assessorament o si voleu que us les comprovem, només cal que ens envieu un correu electrònic a federacio@hostaler.org o ens truqueu al 973 24 88 58

RSConsultors