Pareu compte amb les empreses que us ofereixen formació bonificada

Durant aquestes últimes setmanes hem tingut notícies que torna a haver empreses que visiten els establiments oferint formació bonificada. Algunes d’aquestes empreses presionen als establiment dient-los que si no conseumeixen el crèdit anual que se’ls atorga, els arribaran sancions. No n’heu de fer cas.

La Fundació Tripartita, que és quí gestiona aquests fons, assigna cada any a cada empresa en funció del seu número de treballadors una quantitat de diners que te disponible per gastar en formació per la seva plantilla.  Aquestes assignacions són anuals i si no es consumeixen es perden.

Hostaleria de Lleida sempre uns informa de quines són les empreses amb qui tenim algun conveni. En temes de formació sols tenim una empresa que us pot oferir formació bonificada que es diu FEMXA, empresa a nivell nacional amb qui fa anys que treballem temes formatius.

Amb aquesta informació volem evitar mals entesos, i sobretot, males praxis que ens puguin afectar negativament a tots plegats. Si teniu qualsevol dubte, si algú us presiona amb la necessitat de fer qualsevol tipus de formació, no dubteu en trucar-nos. Estem aquí per ajudar.

Ens podeu trobar al 973 289238 o a qualsevol de les nostres oficines.