Pablo Jorge Orte, cuiner del Restaurant Pifarré de La Seu d’Urgell a Itàlia

El passat més d’Octubre es va celebrar a Isola della Scala, a Itàlia la Fiera del Riso, la fira més important del Risotto a nivell d’Itàlia.

En la present ocasió Pablo Jorge Orte, cuiner de l’establiment Restaurant Pifarré de La Seu d’Urgell va ser convidat dins de l’apartat de la fira, l’Arròs al Món. La col.laboració va sorgir durant les jornades que es van realitzar a La Seu d’Urgell durant el mes de Juny i coincidint amb el Mercat Medieval. En aquella ocasió van ser varis cuiners d’Isola della Scala que van venir a La Seu a ensenyar com fer la varietat de risotto durant un cap de setmana.

risopablojorgeorte600px

Pablo Jorge va ser el representant de la cuina catalana durant la Fiera del Riso, la seva col.laboració va consistir a realitzar un sopar temàtic català per 100 persones per una banda i per una altra en una degustació d’arròs de muntanya per 250 persones.

Aquesta relació entre Isola della Scala i La Seu d’Urgell ve gràcies a un acord de col·laboració entre els 2 municipis per ajudar-se mútuament en la promoció dels productes agroalimentaris locals, està previst que la relació es prorrogui en el temps articulant-se al voltant del cap de setmana del Risotto a La Seu d’Urgell i la participació d’establiments de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell a la Fiera del Riso.