Oliana contarà amb una Oficina de Turisme

L’Ajuntament d’Oliana té previst obrir una oficina de Turisme per tal de poder vendre els atractius turístics de la zona.

L’oficina estarà situada a l’Avinguda Barcelona, a l’entrada de la localitat i amb bona visibilitat desde la Carretera C-14. Des de l’Oficina de Turisme es donarà servei a la zona de la part sud de la comarca de l’Alt Urgell i la zona del Segre – Rialb. Degut a l’orografia de l’Alt Urgell la zona sud, on es troben els municipis d’Oliana, La Bassella i Peramola queden separats de la resta de la comarca pel pas del Pantà d’Oliana i disposen de recursos turístics de primer ordre.

Alguns dels recursos que es poden enumerar són El Museu de la Moto de la Bassella, el SIP Outdoor Activities, la Base Nàutica Segre-Rialb, formatgeries artesanes i establiments de primer ordre com l’Hotel Can Boix o el centenari Hostal Víctor, entre molts altres establiments i atractius.

El finançament per tirar endavant aquesta iniciativa prové del fons europeu FEDER i permetrà també generar material promocional per reforçar la tasca que ja s’està duent a terme amb activitats com la BTT, l’escalada, la pesca i el patrimoni.

Per més informació sobre la zona: http://www.segrerialb.cat/CAT/