Obres al carrer Sant Martí

Després de Sant Joan, començaran les obres de remodelació del carrer Sant Martí. Està previst que durin fins al novembre. Aniran per trams, Prat de la Riba-Bonaire, Bonaire- Sant Martí.

La reforma és fins a la cruïlla amb la ronda de Sant Martí (entre l’església nova i la vella). La plaça de la Panera es remodelarà a continuació, amb una important obra.

És una remodelació integral, renovant tota la infraestructura que està sota del carrer, clavegueram, conduccions de les diferents instal·lacions….. us adjuntem planell. Al primer tram sols deixen una zona de càrrega i descàrrega, resta vorera sense zona blava, al segon tram, sols zona blava a un costat.

Tan aviat comencin, es presentarà el cap d’obra per tal que us hi pugueu adreçar en cas que ho necessiteu. Veureu que són comprensius, podreu compaginar l’activitat amb les obres, però la incidència serà inevitable i en algunes ocasions importants, tal com talls de circulació parcials o totals, pols, difícil accés……..

El Jimmy del Portón, és l’associat que s’ha prestat per coordinar les accions que creieu oportunes.

Els que disposeu de llicència de terrassa a la zona afectada (ant Martí de Prat de la Riba a l’església Sant Martí) l’haureu de retirar durant l’afectació de les obres. S’ha de sol·licitar l’abonament de la taxa proporcional a l’Ajuntament, truqueu i pregunteu per la Sra. Carme López. Els que teniu les plataformes a la zona d’aparcament les haureu de retirar definitivament.

Us demanem paciència i esperem que l’obra aporti una millora important al barri i als vostres negocis.

Documentació relacionada
Planól Carrer Sant Martí (PDF)