Obertes les inscripcions pel XXVI Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

Un any més, i ara ja son 26, estem preparant la propera edició del Concurs de Joves Cuines que serà el dilluns 9 de març de 2015. L’ Escola d’Hoteleria de Lleida serà el marc on es desenvoluparà aquest concurs; una iniciativa organitzada i promoguda per la Federació d’Hostaleria de Lleida, en col·laboració amb la mateixa escola.

Com ja sabeu, la Federació va estar pionera a l’hora de posar en marxa un concurs d’aquestes característiques que busca animar als joves de fins a 28 anys, a fer de la cuina la seva manera de viure.

Joves Cuiners esdevé un referent primordial per a altres proves similars i està considerat com un dels concursos més prestigiosos de tot l’estat. Per aquesta raó i per les positives conseqüències que es deriven de donar suport a la cuina de Lleida i als nostres professionals, enguany, i com sempre, volem comptar amb la vostra presència i participació, i us volem demanar que encoratgeu als joves que treballen amb vosaltres a viure l’ experiència de participar en un concurs d’ aquestes característiques.

Com sempre, comptarem amb un jurat de prestigi que compartirà els seus coneixements amb els/les participants.

Per aquesta edició podeu participar amb 1 alumne de la vostra escola.

Us adjuntem també les bases de participació i esperem que amb el retorn del curs escolar us animeu a treballar per la participació en aquests concurs. Podeu complimentar les fitxes d’ inscripció i enviar-les a: aula@hostaler.org

Dades d’interès XXVI JC’15

Dia  dilluns, 9 de març de 2015
Lloc Escola d’Hoteleria de Lleida
Timming 10.30h. Inici del concurs
18.00h. Presentació dels plats al jurat
Organitza: Federació d’Hostaleria de Lleida – Escola d’Hoteleria de Lleida

 

Document R