Obertes les inscripcions pel 2016: APUNTAT-HI!

Treballant ja per la nova edició del concurs Joves Cuiners 2016, un repte que després de tant anys encara ens continua emocionant. Ja tenim els jurats contactats i ara cal treballar els participants. I aquí hi entre vosaltres com a socis: necessitem que animeu als vostre treballadors a participar en el concurs. Un concurs fet per fer d’ aquesta professió un orgull per a tots plegats, però, sobre tot pel s joves.

2016 serà la 27à edició del concurs, sobren les paraules… . L’ Escola d’Hoteleria de Lleida serà el marc on es desenvoluparà aquest concurs; una iniciativa organitzada i promoguda per la Federació d’Hostaleria de Lleida, en col·laboració amb la mateixa escola.

Hi poden participar joves de fins a 28 anys, valents i amb ganes de gaudir d’ un dia molt especial. I tots plegats, celebrarem al vespre el sopar de lliurament de premis a la Llotja de Lleida, un marc excepcional.

Us farem sabedors de totes les novetats que es vaguin succeint al respecte i que podreu anar seguint al butlletí de news de la Federació d’ Hostaleria.

Us adjuntem també les bases de participació i esperem que amb el retorn del curs escolar us animeu a treballar per la participació en aquests concurs.

Podeu complimentar les fitxes d’ inscripció i enviar-les a: aula@hostaler.org

Fins aviat!

Document Relacionat
Bases del concurs i fitxa d’inscripció

Banner 851x315 JC'16