Obertes les inscripcions del Concurs Joves Cuiners 2018

Un any mes, i ja en son 29, des de la Federació d’ Hostaleria de Lleida estem preparant la propera edició del Concurs de Joves Cuiners que serà el dilluns 5 de març de 2018. L’ Escola d’Hoteleria de Lleida serà el marc on es desenvoluparà aquest concurs.
Com ja sabeu, la Federació d’ Hostaleria de Lleida va estar pionera a l’hora de posar en marxa un concurs d’aquestes característiques que busca animar als joves de fins a 28 anys, a fer de la cuina la seva manera de viure.

Joves Cuiners esdevé un referent primordial per a altres proves similars i està considerat com un dels concursos més prestigiosos de tot l’estat. Per aquesta raó i per les positives conseqüències que es deriven de donar suport a la cuina de Lleida i als nostres professionals, enguany, i com sempre, volem comptar amb la vostra presència i participació, i us volem demanar que encoratgeu als joves que estudien a les vostre escoles a viure l’ experiència de participar en un concurs d’ aquestes característiques ( 1 alumne per escola ). Ara es un excel·lent moment per la cuina, amb l’ ajut que els mitjans ens estan proporcionant.

Com sempre, comptarem amb un jurat de prestigi que compartirà els seus coneixements amb els/les participants i que faran del concurs una gran experiència pels als nois/es.

Us adjuntem les bases de participació i esperem que us animeu a treballar per la participació en aquests concurs. Podeu complimentar les fitxes d’ inscripció i enviar-les a: aula@hostaler.org

Dades d’interès XXIX JC’18

Dia:   Dilluns, 5 de març de 2018
Lloc:  Escola d’Hoteleria de Lleida

Timming:
10.30 h Inici del concurs
18.00 h Presentació plats al jurat

Organitza:  Federació d’Hostaleria de Lleida – Escola d’Hoteleria de Lleida

Document Relacionat
Bases de participació i full d’inscripció

Joves Cuiners 2018