Obertes les inscripcions als Premis Cartaví 2016

Un any més l’Associació Vinícola Catalana està organitzant els PREMIS CARTAVÍ amb l’objectiu de distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes.

Com en l’edició anterior es celebraran unes semifinals i una final.

Cada una de les quatre províncies catalanes tindrà una semifinal: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Primerament es crearà un jurat territorial en cada província que valorarà les cartes de vins dels restaurants que optin a ser guanyadors dels PREMIS CARTAVÍ 2016. Aquest valorarà les cartes de vins del seu territori. Seguidament farà públics els noms dels restaurants finalistes que optaran als premis durant la celebració d’un esdeveniment adreçat a professionals i mitjans de comunicació de la zona.
Les Semifinals estan previstes que es realitzin els mesos d’octubre – novembre.

Un cop definits els restaurants finalistes, el jurat FINAL DELS PREMIS CARTAVI 2016 es reunirà per escollir els guanyadors d’aquesta edició: 5 restaurants per a cadascuna de les categories. La reunió del jurat tindràlloc a Barcelona.

Us adjuntem les Bases dels Premis CARTAVÍ perquè pugueu consultar els criteris de valoració, el funcionament del concurs i també les dades que demanem de cada restaurant.

Esperem que us animeu a participar i ens feu arribar les vostres cartes de vins el més aviat possible indicant a quina categoria de menú pertany el vostre restaurant:

  • Categoria A: menú de més de 40€
  • Categoria B: menú entre 20 i 40€
  • Categoria C: menú fins a 20€

Podeu enviar la vostra carta de vins a:

Associació Vinícola Catalana
Pol. Industrial Domenys II
Centre Àgora, 1er pis
08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l’Associació al telèfon: 93 890 13 95

premiscartavi2016