Obertes les inscripcions al Cartaví 2018

L’Associació Vinícola Catalana, patronal del vi de Catalunya, està organitzant la 9ena edició dels PREMIS CARTAVÍ amb l’objectiu de distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les onze denominacions d’origen catalanes. Es vol fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants de Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a les zones vitivinícoles catalanes tant al professional de la restauració i la sumilleria com al consumidor final.

Com en l’edició anterior es celebraran unes semifinals i una final. Cada una de les quatre províncies catalanes tindrà una semifinal: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

D’aquesta manera, cada província comptarà amb el protagonisme necessari per mostrar els restaurants els seus vins i gastronomia.

Podeu trobar i consultar els criteris de valoració, el funcionament del concurs i també les dades que demanem de cada restaurant al següent enllaç: http://www.cartavi.cat/index.php/bases

Les dates de les semifinals encara no estan fixades, tot i que es celebraran entre els mesos de setembre a novembre.

Per aquest motius recomanem que els restaurants interessats en participar en aquesta nova edició en facin arribar les seves cartes de vins abans del mes de juny.

Pel que fa als Premis:

Es lliuraran 15 premis: 3 premis per província, i de cada categoria i per cadascuna de les 4 províncies de Catalunya a més dels premiats de cada categoria de la ciutat de Barcelona.

Dades que es demana als restaurants:

1. A quina categoria de menú pertany el vostre restaurant:

CATEGORIA A: Preu mig del menú (vi NO inclòs) a partir de 40€
CATEGORIA B: Preu mig del menú (vi NO inclòs) a partir de 20€ fins a 40€
CATEGORIA C: Preu mig del menú (vi NO inclòs) fins a 20€

2. Dades del Restaurant: Adreça, telèfon, e-mail, pàgina web, indicar si té sommelier, Persona de contacte (Nom i cognoms, telèfon, càrrec i e-mail).

3. Enviar la vostra carta de vins a:

Associació Vinícola Catalana
Pol. Industrial Domenys II
Centre Àgora, 1er pis
08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l’Associació Vitivinícola Catalana al telèfon: 93 890 13 95 (Elena).