Obert el termini per presentar candidatures al projecte pilot de testeig en hotels de productes i serveis turístics innovadors finançats amb Emprendetur

Els emprenedors i empreses beneficiaris de les línies de finançament Emprendetur poden presentar fins al 12 de juny les seves candidatures per participar en el programa pilot de testeig en hotels de productes i serveis turístics innovadors, iniciativa impulsada per SEGITTUR i l’ITH.

Els projectes seleccionats han de tenir un producte o servei turístic acabat i provat en la data de presentació de la sol·licitud, i que la mateixa sigui adequada per als serveis d’hoteleria i turisme; ha de ser una solució innovadora B2By / o B2C per al sector hoteler, així com una solució competitiva des de la perspectiva d’economia, eficàcia i eficiència.

SEGITTUR, conjuntament amb l’ITH, realitzaran la selecció de les solucions tecnològiques en base a tres factors d’avaluació -descrits en les bases de la convocatòria: excel·lència, impacte i qualitat i eficiència de la implementació de la solució.

Pel que fa als projectes pilot seleccionats per la seva testeo en hotels s’analitzarà l’impacte econòmic de l’ús d’aquests productes i serveis turístics innovadors, així com la qualitat percebuda pel client i de la gestió dels recursos i processos.

Els emprenedors i empreses interessades a participar hauran de llegir les bases de la convocatòria, enviar el formulari emplenat a emprendetur@segittur.es, així com la informació sol·licitada. Per a qualsevol dubte consultar a través d’emprendetur@segittur.es

Documentació relacionada
Bases de la convocatòria
Formulari de sol·licitud de testeig

Font: http://www.segittur.es