Obert el plaç d’inscripció per als Guardons de Turisme 2013

S’ha iniciat el plaç d’inscripció per als Guardons de Turisme 2013, que romandrà obert fins el 30 de juny de 2013.

Aquest any s’ha dut a terme un canvi en el model dels guardons amb l’objectiu d’està més a prop de l’excel·lència. Així, aquest any les candidatures poden ser presentades lliurament pels propis interessats, facilitant d’aquesta manera l’accés a tot el sector.

D’altra banda, i també com novetat, enguany es concediran únicament 4 Medalles del Turisme o Diplomes Turístics (depenent de si qui ho rep és persona física o jurídica), corresponents a cadascuna de les quatre categories:

• Turisme responsable
• Millor experiència turística
• Millora del coneixement i de la recerca aplicada al sector turístic
• Innovació

A més i dins de la línia innovadora d’aquest any, el Jurat estarà format pel Consell de la Taula de Turisme (creada mitjançant el Decret 420/2011 de 20 de desembre).

El punt 4 de l’ordre adjunta explica el procediment de presentació de les candidatures, que haurà de fer-se mitjançant un imprès que es pot trobar en aquest enllaç: Imprès per als Guardons del Turisme de Catalunya. Caldrà que les candidatures aportin tota la informació necessària per permetre al Jurat prendre la seva decisió, en base als criteris i mèrits que en cada cas concreta l’Ordre.

Us animo a que presenteu les vostres candidatures i animeu a tot el sector en general i al vostre àmbit en particular a presentar-se, permetent-nos fer un reconeixement públic del treball fet en favor del turisme de Catalunya.

Documents Relacionats
Ordre EMO 112/2013 de 30 de maig sobre l’atorgament d’aquest premis
Web gencat.cat