Novetats regulació emergència sanitària a Catalunya

HOSTALERIA DE LLEIDA ha tingut accés al text del Decret de la nova governança de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 i l’inici de l’etapa de represa al territori de Catalunya, que aquest matí ha presentat el President de la Generalitat de Catalunya en roda de premsa. Aquest Decret estableix, entre d’altres aspectes, la data de finalització de la Fase III a tot Catalunya.

També disposem del text de la Resolució pel la qual s’adopten mesures bàsiques de protecció i organitzatives per prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció per SARS-CoV-2. Aquesta resolució fixa les mesures generals de protecció i plans sectorials per determinades activitats, entre les quals es troben les del nostre sector, així com mesures de protecció i organitzatives, aforaments a l’aire lliure, aforaments en espais tancats i aforaments en activitats en establiments d’hostaleria i restauració.

Tingueu en compte que els documents que us facilitem no seran oficials i no entraran en vigor fins la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), que es preveu que sigui demà 19/06/2020.

En relació a la mobilitat, queda clar que a partir de demà, tenim mobilitat per tot el territori català.

De forma transitòria, mentre no estiguin aprovats els plans sectorials que es fa menció, s’aplicaran les condicions de la Fase III.

Un cop es publiqui aquesta normativa al DOGC us informarem dels principals aspectes que afecten al nostre sector i de la data d’entrada en vigor.