L’Ajuntament de Lleida modifica l’ordenança de terrasses rebaixant les tarifes

Aquest any l’Ajuntament de Lleida, producte de les nostres reivindicacions, ha modificat l’ordenança que regula les terrasses per aquest mateix any 2013. Els que heu pagat amb els preus anteriors podeu demanar la devolució tal i com ho indica la mateixa ordenança.

Les novetats són les següents :

· S’estableixen dos tarifes de vetlladors en lloc d’una. Una només per taules i cadires, i l’altra que inclou taules, cadires i els para-sols.

· Fa una definició més objectiva del concepte carpa tancada.

· Hi ha una reducció de la taxa de carpa tancada del 15 %

· Hi ha una reducció de la taxa dels elements de climatització

Per acabar de resoldre aquest assumpte ara estan buscant solucions per compensar els dos anys que s’ha pagat aquest concepte, als que ho han pagat

Com sabeu l’origen del problema radica en quant l’ajuntament va canviar el sistema de tributació, canviant l’unitat tributaria de vetlladors ( taules i cadires ) a m2 ocupats. Nosaltres varem reivindicar i presentar al·legacions que demostraven l’augment desproporcionat que suposava (Vegueu Article Diari Segre del 22/01/2013)  Finalment l’ajuntament ho ha reconegut i ha ajustat les taxes.

També us informem que el primer pagament amb domiciliació bancària de les terrasses que es tenia que cobrar al mes juny, l’ajuntament el passarà al cobrament aquest mes d’agost. El segon pagament es passarà a l’octubre tal i com estava previst.

Documents Relacionats
Ordenança Terrasses 2013 aprovades al mes de gener
Ordenança Terrasses 2013 modificada al mes de juliol