Novetats en la nova convocatòria d’ajuts en l’àmbit de les activitats de restauració i l’oci nocturn, afectats econòmicament per les mesures de tancament per la covid-19

Després de la publicació el passat divendres 6 de novembre de les bases de l’ajut per restauració i oci nocturn, aquesta tarda el CCAM (Consorci del Comerç, Artesania i Moda) ha comunicat que la convocatòria es preveu que es publiqui la setmana del 23 de novembre i tindrà novetats amb relació a l’anterior:

  1. S’atendran totes les sol·licituds que es presentin per tal de no generar col·lapse en la presentació i que tothom tingui les mateixes oportunitats en presentar-les.
  2. No s’haurà de fer cap mena de justificació, és a dir, a mesura que vagin resolent les sol·licituds aniran fent els pagaments. Per tant es preveu que tinguin una tramitació ràpida.

Pel que fa a la primera convocatòria també han informat que tampoc s’haurà de presentar justificació econòmica. Estan treballant en la tramitació de les sol·licituds presentades i també les atendran totes, sempre que es compleixin els requisits d’atorgament establerts en les bases i en la convocatòria.

Publicades les bases de les subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració i l’oci nocturn, afectats econòmicament per les mesures de tancament per la covid-19

Comunicar  també que avui s’ha prorrogat el termini de l’ajut del tancament perimetral del mes de juliol de Lleida Ciutat, Alcarràs, Soses, Seròs, Aitona, La Granja d’Escarp i Torres de Segre fins al pròxim dijous 19 de novembre.

S’obren les sol·licituds d’ajuts de Lleida Ciutat, Alcarràs, Soses, Seròs, Aitona, La Granja d’Escarp i Torres de Segre pel tancament perimetral del mes de juliol