Nova edició de la Mostra de la Cuina Aranesa

Un any més, a la tardor, es durà a terme una edició de la Mòstra Gastronomica dera Codina Aranesa. Aquesta edició comptarà amb la participació de 8 restaurants del territori que oferiran als seus clients menús diversos que inclouen plats típics aranesos. La mostra es durà a terme del 22 de setembre al 19 d’octubre de 2014.

Els restaurants que hi participaran són: Era Coquèla, Eth Parador de Vielha, Era Lucana, Unhòla, Casa Antonio, Era Mòla, Es Pletieus i el Parador d’Arties, alguns d’ells associats al Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran.

Durant les quatre setmanes que dura la mostra es podran tastar plats amb receptes innovadores cuinades amb productes tradicionals de la cuina aranesa com l’olla Aranesa, el civet de senglar, les creps, l’esturió, la llonganissa i l’ànec, entre altres.

La Mòstra suposa una manera de mostrar a la gent els elements més importants de la cultura culinària aranesa i també part de la seva gastronomia.

Els preus dels menús que formen part d’aquest esdeveniment gastronòmica van dels 29 als 35 euros. Aquests menús es serviran cada dia de la setmana tant en serveis de migdia com de nit.