Participa a Noodlemaster, el concurs de cuina asiàtica

UDON la cadena líder de restauració asiàtica amb més de 40 restaurants oberts arreu del país, està preparant una nova edició del concurs “The Noodlemaster”, el primer concurs de receptes asiàtiques d’Espanya. Es tracta d’un concurs que té dues categories, una d’amateurs i una altra de professionals.

Participar-hi pot ser una gran oportunitat professional i sobretot, una plataforma per donar-se a conèixer en el sector.

El concurs en si està dividit en dues categories: noodles (fideus asiàtics) i izakayas (tapes japoneses). Els participants hauran d’enviar les seves receptes per a la selecció dels finalistes abans del proper l’1 de novembre i en gala final, que tindrà lloc el pròxim 19 de novembre al Fòrum Gastronòmic de Girona, hauran de realitzar el mise en place i el pas a cuina davant un jurat professional, tal com s’haurien d’enfrontar en un restaurant real.

Pel que fa als premis, el primer premi de les dues categories serà de 1.000 €, a més el plat guanyador / a formarà part de la carta de suggeriments UDON 2018. Mentre que el segon consistirà en un curs d’especialització en gastronomia asiàtica i el tercer és un joc complet de ganivets professionals, cortesia de Klimer.

Per participar, només cal pujar la recepta en el següent formulari. Els participants podran participar amb tantes receptes com vulguin en qualsevol de les dues categories.

noodlemaster