No deixis escapar la possibilitat de disposar d’ un assessorament gratuït de la mà de l’ expert Tirso Maldonado

Hostaleria de Lleida i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida “Ara Lleida” fan una ferma aposta per un nou concepte: l’eLearning Dynamic Packaging com a fórmula per millorar la competitivitat de les empreses i els professionals a la demarcació de Lleida.

De que es tracta?

Doncs són una sèrie de càpsules formatives on line, amb vídeos tutorials i seguiment individualitzat per cada empresa. L’ expert Tirso Maldonado, farà aquest assessorament i t’ orientarà en aquelles càpsules formatives que necessitis per tal de disposar de la millor plataforma de vendes, el teu propi web.

Per a tots aquells que hi esteu interessats , podeu sol·licitar una cita amb l’expert Tirso Maldonado i us farà una revisió dels vostres canals de promoció i us recomanarà els cursos necessaris per enfortir aquelles àrees que ho necessitin i que trobareu en la plataforma (http://aralleida.witcamp.com)

tirsomaldonado

Què és l’eLearning Dynamic Packaging?

eLearning Dynamic Packaging és un mètode que ens permet confeccionar un programa formatiu personalitzat segons les necessitats particulars de l’alumne, sense perdre la interrelació personal entre alumnes i professors. Neix de la necessitat del professional que busca assignar de manera molt eficient els seus recursos i temps per complir amb els seus objectius formatius.

El primer contacte entre alumne i professor es fa en directe per mitjà de serveis de telepresència i es manté una entrevista per dissenyar els objectius del programa i avaluar la manera més ràpida i efectiva d’assolir-los. El professor no és simplement un professional docent, sinó que és un coach capaç d’identificar les mancances i els punts de millora, i ajudar l’alumne a assolir les seves metes.

Un cop seleccionats els cursos i les matèries del programa formatiu, es dissenya el full de ruta per a l’alumne.

Que he de fer exactament?

Envia un correu electrònic a aula@hostaler.org, i ens posarem en contacte. No ho dubtis, aquest és el present i el futur.