Nits Q (Nits de Qualitat)

L’Ajuntament de Lleida conjutament amb l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya estan desenvolupant un programa d’intervenció en l’Oci Nocturn que incorpori el projecte Nits Q (Nits de Qualitat), per la prevenció i la reducció de riscos en el context de l’oci nocturn.

Aquest projecte promou d’una banda la creació d’una taula de participació ciutadana al voltant de l’oci nocturn per tirar endavant iniciatives consensuades per part de tots els agents implicat. Per altra banda, la implantació de la “Q de festa!”, un distitiu de qualitat en l’oci nocturn que implica la industria privada de l’oci i el mon local en les polítiques públiques de salut i prevenció.

Aquest projecte es desenvolupa en altres ciutats catalanes, és pioner a nivell europeu i forma part del Party+: European Network for Safer Party Labels, una xarxa que vincula projectes d’arreu de Catalunya amb diferents ciutats d’Europa, com ara París, Brussel.les i Zuric, que també ofereixen serveis afegits de qualitat en l’oci nocturn.

El proper 21 d’octubre a les 17h, a la Palma – Centre de recursos juvenils (C. La Palma, 6-10) es farà la presentació del projecte on s’exposarà l’experiència de l’Ajuntament de Tarragona i es comptarà amb la presència del Dr. Joan Colom, Subdirector General de Drogodependències de la Generalitat.

Et convidem a que participis d’aquesta inciativa per millorar l’oci nocturn a la ciutat.