Neix la Marca Territorial El Berguedà

Marca Territorial El Berguedà

Des de fa temps, diverses associacions, empreses i agents socioeconòmics relacionats amb el turisme de la comarca, sota el paraigües de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, estan treballant per crear una maca territorial, forta i innovadora i transversal.

Fins ara s’ha creat una Comissió tècnica de gestió de la marca, s’han analitzat els resultats i s’ha dissenyat l’estratègia de la marca.

Actualment s’està creant uns manuals on les diferents empreses i institucions s’hi puguin adherir previ compliment d’uns requisits molt bàsics.

Els passos futurs seran de posicionar aquesta marca de cara a fora, mostrar el Berguedà com una regió emprenedora, acollidors, vitalista, oberta i esperançant.

Per tot això, el claim que s’ha escollit és: “El Berguedà, terra de futurs”

Es vol arribar tant al públic intern (berguedans) com a visitants i turistes i també captar talent, mostrant el Berguedà com una comarca on viure o establir un negoci.

El Berguedà té molt per oferir: es acollidor, té una forta tradició, gastronomia pròpia, naturalesa, tranquil·litat, arrels, indústries verdes, cultura, creativitat.

El Berguedà és una comarca de muntanya amb un passat ric i intens: el riu Llobregat i la industrialització.

Tenim espais naturals, potenciem les energies renovables, treballeu per un estil de vida saludable, una gastronomia singular, unes festes úniques, el romànic.
El futur ja batega al Berguedà!

marca imatge corporativa