Neix la Hard Bike, una prova de BTT per gaudir de la Val d’Aran

Els amants del ciclisme de muntanya tenen una nova cita en el seu calendari. Del 22 al 24 de juny arriba a la Val d’Aran la Hard Bike. Es tracta del naixement d’una prova de BTT per etapes que transcorrerà per diferents paisatges de les muntanyes i boscos aranesos en un recorregut inèdit en carreres de BTT per entorns d’alta muntanya i singletracks.

Tres jornades de duresa que, com indica el lema GO HARD OR GO HOME, faran que sigui una experiència esgotadora i alhora meravellosa. Es podrà sofrir amb desnivells de vertigen, però també gaudir de senders amagats per sentir una felicitat extrema.

Adrià Puig, organitzador de la cursa, explica que “des de l’organització de Hard Bike ens plantegem què fer per a oferir al corredor una prova dura, que perduri en el temps i que al mateix temps, repercuteixi en l’economia del territori de la forma més evident”.

La prova es disputarà en les categories masculí absolut, màster 30, màster 40, veterans i femenina absoluta.

A més, Hard Bike vol aportar el seu granet de sorra a la societat. Des de la seva primera edició realitza una labor social donant el seu suport a entitats amb finalitats solidàries. Aquest primer any, atès que el color corporatiu triat és el vermell, com el de la sang, s’ha optat per col·laborar amb la Fundación Lucha contra el Sida.

Els participants de la Hard Bike poden gaudir de preus especials fins a sis allotjaments de la Val d’Aran adherits a la prova. Tots prop dels escenaris en els quals tindrà lloc la cita com Salardú, Arties, Garòs i Bossòst.

Hard Bike vol fugir del concepte de bikemarathon, considerant-la una carrera de singletrack marathon, a mig camí entre el marathon i el allmountain. Per aquest motiu l’estil de la prova afegeix detalls de totes dues disciplines bikers.

Aquesta prova està organitzada per Pyrenees Attitude i compta amb el suport del Conselh Generau d’Aran, l’Ajuntament de Naut Aran, l’Ajuntament de Bossòst i Torisme Val d’Aran.
El Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran valora positivament aquests esdeveniments esportius en temporada de poca afluència turística al nostre territori.

Tota la informació a https://hard-bike.com/