Novetat: Necessites persones per treballar a la teva empresa?

Conscients que la tasca de cerca de persones per cobrir les necessitats de feina del nostre sector és complexa, des d’Hostaleria de Lleida volem fer una prova pilot i per això hem signat un acord amb Gent a Punt, una empresa lleidatana amb una llarga trajectòria en selecció de personal, que li ha permès disposar d’una molt important base de dades que ara posa a la nostra disposició.

Aquesta relació inclou preus preferents per als socis d’Hostaleria de Lleida, que van en funció del tipus de perfil que es necessita.

Per tal de poder fer la sol·licitud, cal complimentar tots els camps del document adjunt amb un mínim de 15 dies d’antelació a la incorporació.

El soci compta amb un termini de garantia de 10 dies naturals des de la data d’incorporació del candidat: aquesta garantia cobreix tots el supòsits raonables ( no ser el candidat apte per circumstàncies objectives, baixa voluntària per part del candidat,… ), en aquests casos es presentarà un nou candidat en el termini més breu possible. Aquesta garantia implica la selecció sense cost addicional al soci però en cap cas la devolució dels diners.

En qualsevol cas es pot sol·licitar la cancel·lació d’un procés de selecció abans de l’enviament o presentació de candidatures. També entendrem que s’ha cancel·lat un procés de selecció quan en el termini d’1 mes, no s’ha procedit a la incorporació de la persona seleccionada.

Els preus d’aquest procés de selecció són els següents:

– Nivell 3 …………………………………………………….. 500€ + IVA

• Cabrer /a
• Cuiner/a
• Recepcionista

– Nivell 4 ……………………………………………………… 300€ + IVA

• Cambrer / a de pisos

– Nivell 5 ……………………………………………………… 200€ + IVA

• Ajudant/a de cuina
• Ajudant /a de cambrer
• Ajudant /a de cambrer/a de pisos
• Netejador /a

En el moment de recepció de la sol·licitud es passarà a l’empresa una bestreta del 25% del cost del procés, i la resta, en el moment de la incorporació a l’empresa del candidat/a.

Les sol·licituds s’enviaran complimentades i per correu electrònic a aula@hostaler.org.

Document de sol·licitud