Més denúncies de Futbol TV

Fa uns dies us vam informar de les inspeccions que s’han fet durant el passat novembre i desembre per la tinença de descodificadors il·legals als establiments d’hostaleria per oferir partits de la Lliga. Les estimacions fins ara són d’uns 4.000 establiments denunciats a tota Espanya. Les denúncies són greus i en via penal.

Des de la Confederación Empresarial de Hostelería de España (Hosteleria de España, antiga FEHR) ens informen que ahir va tenir lloc la primera reunió de la Comissió de Seguiment Lliga de Futbol Professional – Mediapro – Hostaleria de España, per analitzar la conflictivitat sorgida per les actuacions policials en la persecució de descodificadors il·legals en bars i restaurants. L’objectiu de la Comissió és doble; d’una banda analitzar el problema dels descodificadors il·legals i segon a mitjà termini analitzar possibilitats per millorar l’oferta de senyal de futbol per a establiments d’hostaleria.

Entre la informació aportada per La Lliga de Futbol Professional (LFP) / Mediapro, està que de manera imminent es tramitaran unes 6.000 denúncies més. Us recordem que la LFP i Mediapro té mitjans tècnics per provar la utilització de descodificadors il·legals als locals d’hostaleria i visites d’inspectors. A més, també es fan actuacions policials i s’imputa un tipus de delicte contra la propietat intel·lectual amb l’ús de descodificadors il·legals.

Els representants d’HOSTALERIA D’ESPANYA han traslladat la necessitat de buscar un marc tarifari més equitatiu i la possibilitat de comptar amb descomptes i avantatges per als associats sobre la base de l’agregació de demanda representada. Pel que fa als procediments judicials en via penal oberts, s’ha acordat des d’HOSTALERIA D’ESPANYA l’anàlisi individualitzat de cada cas, per tal de poder buscar la solució més adequada per la defensa de l’hostaler.

Per qualsevol dubte sobre aquest tema, podeu trucar al Departament Jurídic d’HOSTALERIA DE LLEIDA

Notícia Relacionada
Inspeccions per les retransmissions futbol als establiments d’hostaleria