Més de 70 aperitius i més de 360 plats de Festa Major es podran tastar a preus únics de 3€, 8€, 18€ i 25€

Aperitius, tapes, plats i menús gastronòmics, amb beguda inclosa, per sortir a gaudir de les festes de Lleida de la mà dels 53 establiments participants.

Enguany l’oferta gastronòmica dels menús i vermuts de Festa Major augmenten en varietat i formats del 26 al 29 de setembre. En total, 423 opcions en format d’aperitiu, tapa i menús gastronòmics tant per adults com per a infants, tots amb beguda inclosa. El vermut –o refresc- més tapa a 3€, el menú d’adult per 18 ó 25€ i el menú infantil a 8€. Des d’HOSTALERIA DE LLEIDA es valora amb satisfacció com l’oferta de Vermuts i Menús de Festa Major es consolida cada edició guanyant en varietat, creativitat i servei.

Així, els hostalers d’HOSTALERIA DE LLEIDA s’afegeixen a la gran festa de la ciutat participant de manera interactiva i integradora. Un camí més per fomentar la gastronomia local festiva a preus populars amb l’acció conjunta de tots els hostalers participants.

Aperitius, tapes, plats i menús gastronòmics, amb beguda inclosa, per sortir a gaudir de les festes de Lleida de la mà dels 53 establiments participants.

Els establiments participants al vermut són: Topkapi, It…food&drink, Cal Kim, La Fonda del Nastasi, El Tram del Nastasi, Piñana, Galaxia, Gilda, La Bàmbola, Nelson, Marisqueria Bellera, Blanc i Negre, Oasis la Cocina de Carmen, Can Rúbies, Cristal, Mr.Nyam Nyam, Cal Nenet, Louisiana Cafè, L’Escala, TQ Food and Coffee, Zacaris Coffee Room, Johanna’s, Delilleida, Txema, Iruña II, L’Antiquari Tapes, Comba, Genial, Beat Cafè i Soul, La Masia, El Cafè dels Artistes, Galindo, Aimia i Lola más sabores.

Els restaurants del menú són: L’Antiquari Tapes, La Masia, Aimia, It…Food&Drink, Hotel Zènit, Genial, La Fonda Del Nastasi, El Tram Del Nastasi, TQ Food And Coffee, Zacaris Coffee Room, Can Rúbies, L’escala, Comba, Bonum, Iruña II, Txema, Click Menú, Galindo i Lola Más Sabores.

DiaMundialTapa2014

Dia Mundial de la Tapa, 29 de setembre. Tots els hostalers d’Hostaleria de Lleida ens afegim al Dia Mundial de la Tapa. La tapa és un estil de menjar que forma part de la nostra cultura i, la seva promoció turística a nivell mundial, ja té el seu dia: 29 de setembre. Nosaltres ho celebrem acompanyant la tapa d’un bon vermut una canya o un vi. Així que aprofita les nostres propostes i… bona Festa Major a tothom!