Més de 50 vermuts i menús de Festa Major ofereixen els 26 bars i restaurants durant les Festes de la Tardor de Lleida

Del 28 de setembre al 2 d’octubre Lleida celebra les seves Festes de la tardor i, com a cada Festa Major de la ciutat, HOSTALERIA DE LLEIDA proposa uns vermuts i menús festius del més variat i a preus populars. A partir d’un plantejament tan senzill com sortir a fer el vermut o gaudir d’un bon àpat diferent i de qualitat, els 26 establiments participants ofereixen vermuts a 3€ (tapa + vermut o refresc) i menús a 20€; així com menús infantils a 8€.

Aperitius, tapes i plats conformen la seva oferta que compta amb creacions tradicionals de la gastronomia de Lleida i amb d’altres més contemporànies. Des de vermuts i tapes amb caragols cruixents, orella de porc a la gallega o croquetes fins a menús amb plats tant desitjables com milfulls de festuc verd i sal negra, carpaccio de peus de porc amb vinagreta de mostassa i mel o canelons de l’àvia Benita.

Sortir a fer el vermut per 3€ i prendre un bon àpat de Festa Major a 20€, preus populars perquè ningú es quedi a casa

Els hostalers de Lleida no volen que es perdi la tradició dels pobles i ciutats de sortir a celebrar amb el vermut i el dinar de Festa Major. A www.movimenth.com estan publicades totes les ofertes gastronòmiques en detall així com les dades dels 26 establiments participants.

slide